Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.
Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hårtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemånă, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atåt pasionaţilor de drumeţii cåt şi profesioniştilor.
Harta Muntilor Cindrel poarta indicativul MN23, ceea ce-nseamna ca este al douazeci si treilea numar din colectia Muntii Nostri. Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor.
Muntii Vrancei sunt delimitati la nord-vest de Muntii Nemira prin partea nordica a Depresiunii Raului Negru, Pasul Oituz si Valea Oituz; la est de Subcarpatii Trotusului; la sud si sud-vest de Muntii Buzaului prin Valea Basca Mica, Depresiunea Comandau si Paraul Chiurus.
Muntii Metaliferi sunt delimitati la nord de Muntii Codru Moma, Muntii Bihorului si Muntii Gilau-Muntele Mare prin Crisul Alb, Depresiunea Brad, Pasul Buces-Vulcan, Valea Cernita, Paraul Abrud, Raul Aries; la est de Muntii Trascaului prin multime de vai, aici limita dintre cele doua munti este pe baza geologica, apoi prin Valea Ampoiului si la final de Podisul Secaselor; la sud de Culoarul Orastiei, de Muntii Poiana Rusca prin Valea Muresului; la vest de Muntii Zarandului prin Paraul Dumbravita, Valea Grosului, Valea Socilor, Pasul Slatina-Madrigesti si Paraul Sedisorului.
Masivul Feleacu, cunoscut si ca Dealurile Feleacului, este un prag intre Muntii Apuseni si Depresiunea Transilvaniei. Este delimitat la nord de Dealurile Clujului si Dejului prin Raul Somesul Mic; la est de Campia Transilvaniei prin Valea Zapodie, Valea Martinesti si Valea Racilor; la sud si vest prin Valea Hasdate si Valea Fenes (de-a lungul acestor vai s-a format Depresiunea Vlaha - Hasdate).