Pastele vegetariene a la Bolognese sunt pastele clasice bolognese, dar acum valabile intr-o versiune pentru vegetarieni. Carnea este inlocuita cu fasole fava. Acest lucru face ca felul de mancare sa fie hranitor si satios. Mancarea este potrivita si pentru copii.
Legumele din familia Solanaceae, cum ar fi ardeiul gras sau rosiile, aduc culoare si prospetime meselor dumneavoastra. Trek'n Eat a ales ardeiul gras si l-a combinat cu soia pentru a forma un sos savuros care sa insoteasca pastele intr-un preparat complet, sanatos si gustos. Acestea reprezinta unul dintre cele mai gustoase exemple de mancaruri echilibrate pentru pasionatii de sporturi in aer liber care cauta retete vegetariene.
Alimentul este deshidratat prin liofilizare. Acest proces indeparteaza apa din alimente si pastreaza vitaminele si mineralele benefice. Acest lucru face ca alimentul sa fie mult mai usor, pastrandu-i valoarea nutritiva si aroma originala.
Prepararea este foarte simpla si nu veti murdari nicio farfurie. Brandul Trek'n Eat dispune de cele mai moderne tehnici din aceasta industrie, datorita careia ambalajele sunt foarte rezistente si etanse pastrand astfel prospetimea mancarii. Ambalajul este reciclabil datorita polietilenei.